Albanologu Zeqirija Neziri, fitues i çmimit të sivjetëm shtetëror “22 Nëntori”

Komisioni për Ndarjen e Çmimit Shtetëror, 22 Nëntori” ndau çmimin shtetëror “22 Nëntori” në vitin 2022 për njohjen e njerëzve nga jeta politike, kulturore dhe shoqërore në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të cilët kanë kontribuar në avancimin e bashkëjetesës ndërpersonale dhe mirëkuptimit të ndërsjellë ndërmjet pjesëtarëve të komuniteteve, kulturave dhe feve të ndryshme në Republikën e Maqedonisë së Veriut, transmeton Portalb.mk.

Ky çmim i është ndarë prof.dr. Zeqirija Nezirit, albanolog.

Çmimi do t’i dorëzohet më 22 nëntor 2022 (e martë) në ora 12 në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.