Mjerimi i turmës!

„Në vendin tonëkudo valojnëflamujt e një melankolietë trishtueshme…dhe askush s´mund të thotëse këtu rronnjë popull që ndërtondiçka të re“ – (Migjeni).Mendoj se teatri i përket artistëve dhe ashtu duhet të …

Read More