Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

A do të fillojnë me punë çerdhet në Maqedoninë e Veriut?

Autoritetet shëndetësore dhe autoritetet kompetente po përgatitin plan për kthimin e fëmijëve në çerdhet, tha ministri i shëndetësisë Venko FIlipçe gjatë ditës së sotme.

Siç tha ministri, kthimi i fëmijëve në çerdhet do të jetë sfidë për autoritetet kompetence sepse bëhet fjalë për kategori mes të cilëve është shumë delikate mbajtja e distancës.

Siç dihet për këtë vit është marrë vendimi që të përfundoj shkollimi dhe nxënësit nuk do të kthehen në bankat shkollore por do ta përfundojnë vitin me mësimin online.

Përgatiti: Schoolture.info