Hysni Ismaili do të jetë ministër i ri i Kulturës

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev ka konfirmuar sot se do të propozjë në Kuvend, emrin e Hysni Ismailit si ministër i ri i Kulturës.

Ismaili pritet të zëvendësoj ministrin e deritanishëm Asaf Ademi, i cili dha dorëheqje nga ky post për shkaqe shëndetësore.

Por kush është Hysni Ismaili?

Hysni Ismaili është profesor universitar dhe autor i shumë publikimeve shkencore, ndërsa ligjëron në Universitetin e Tetovës.

Punimet shkencore të Prof. Dr. Hysni Ismaili

KORELACIJA POMEGJU VREDNOSTITE NA LIPIDITE VO KRVTA I REAKTANTITE NA AKUTNATA FAZA KAJ AKTIVEN I NETRETIRAN REVMATOIDEN ARTRITIS

CORRELATION BETËEEN LIPID VALUES AND ACUTE PHASE REACTANTS IN PATIENT ËITH RHEUMATOID ARTHRITIS

KORRELACIONET TE ARTRITI REUMATOID

HDL-CHOLESTEROL VALUES AT ACTIVE UNTREATED AND TREATED PATIENTS ËHITH RHEUMATOID ARTHRITIS

EFFECT OF DMARDS AT RA

EFEKTI I METOTREKSATIT NE VLERAT E FAKTORIT REUMATOID DHE TRIGLICERIDET SI DHE KORRELACIONI EVENTUAL MES VLERAVE TE TYRE TEK PACIENTET ME ARTRIT REUMATOID

Schoolture.info