Shkupi në kohën e KOVID-19, një video mahnitëse nga kryeqyteti (VIDEO)

Fotografi i njohur, Fisnik Murtezi nga Shkupi ka realizuar disa timelapse në qytetin e Shkupit edhe atë nga disa kënde shumë të frekunetuara.

Përmes kësaj video Murtezi është munduar ti shfaq disa pamje të qytetit para dhe pas orës policore, pamje si asnjëherë më parë, por kushedi pamje që ndoshta do të ngelin gjatë kohë në memorien e kësaj gjenerate të njerëzimit.Situata me koronsvirusin ka goditur tërë globin dhe ka bërë që me miliona njerëz të izolohen në shtëpitë e tyre.Fatmirësisht situata tek ne po shkon drejt përmirësimit dhe shpresojmë që numri i rasteve të infekruarve do të shkoj drejt fundit.

SKOPJE TIMELAPSE COVID-19

TIMELAPSE i Shkupit gjatë kohës së pandemisë Covid-19TIMELAPSE од Скопје за време на пандемијата Ковид-19TIMELAPSE of Skopje during the time of Covid-10 pandemic

Posted by Fisnik Murtezi Photography on Thursday, May 7, 2020