Facebook lanson edhe Workplace Rooms

Javën e kaluar, Facebook lansoi Messenger Rooms, një shërbim të ri për video chat dhe konkurrentin e mundshëm të Zoom. Tani, Facebook po sjell video chat për profesionistët dhe bizneset, alternativën e saj të Slack.

Sot, kompania prezantoi Workplace Rooms, një “hapësirë ​​virtuale për takime”, ku përdoruesit mund të organizojnë video thirrje me deri në 50 persona.

Në shërbimin për profesionistët nuk ka kufi se sa mund të zgjasin takimet dhe nuk ka nevojë për një llogari për t’u bashkuar me një telefonatë.