Shenja ‘e papritur’ e kancerit që mund ta vini re kur zgjoheni në mëngjes

Qelizat kancerogjene mund të mbijnë në çdo pjesë të trupit, që do të thotë se simptomat e kancerit janë të gjera.

Simptomat mund të ndryshojnë, por këshilla është e njëjtë: veproni ndaj çdo ndryshimi jonormal sapo të shfaqet.

Me këtë në mendje, Express.co.uk po tërheq vëmendjen për një shenjë paralajmëruese të kancerit që mund të shfaqet në mëngjes.

Sipas Universitetit të Kalifornisë, San Francisco Health (UCSF), një “ndryshim i papritur dhe i qëndrueshëm në nivelin tuaj të energjisë, pa marrë parasysh sa gjumë keni fjetur” mund të tregojë leukeminë – kancerin e qelizave të bardha të gjakut.

“Lodhja e lidhur me kancerin mund t’ju ndikojë fizikisht, emocionalisht dhe mendërisht”, shpjegon Cancer Research UK.

“Sa kohë zgjat, shkalla e ashpërsisë dhe sa shpesh mund ta keni është e ndryshme nga personi në person”. /Telegrafi/