Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

Brenda natës rruga shndërrohet në lum me libra, njihuni me panairin e pazakontë të librave (FOTO)

Pa dyshim ky është një nga festivalet më të pazakonshme dhe më unikate të panaireve të librave në botë.

Bëhet fjalë për festivalin që për çdo vit mbahet në Toronto të Kanadasë, ku një rrugë e tërë brenda natës shndërrohet në një lum me libra, ndërsa çdo kalimtar mund ta merr librin të cilin e ka pëlqyer.

Përgatiti: Schoolture.info