Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

Më 21 maj do të hapet ekspozita e piktorit Avni Xh. Behluli me titull “Udhëtim nëpër ëndërr”

Qendra Informative Kulturore – Shkup nëpërmjet një njoftim dërguar në media ju fton në ekspozitën e grafikave dhe vizatimeve të titulluar “Udhëtim nëpër ëndërr”, nga piktori Avni Xh. Behluli.

Ekspozita do të hapet me 21 maj, 2019, në sallonin Imperial 1, me fillim në orën 20:00 dhe do të zgjasë deri me 31 maj, 2019.