Edhe një javë mund të aplikohet në konkursin që siguron mbështetje financiare deri 10 mijë euro

Deri më 15 mars do të jetë i hapur Konkursi i Ministrisë për punë të jashtme në Republikën e Austrisë, përmes së cilës mund të sigurohet mbështetje financiare deri 10 mijë euro, transmeton Portalb.mk.

“Në Konkurs mund të aplikojnë institucionet dhe individët me projekte inovative përmes së cilave do të afirmohet dialogu dhe bashkëpunimi ndërkulturor dhe ndërreligjioz. Për projektet fituese, do të ndahen mjete financiare në vlerë prej 6 mijë deri 10 mijë euro”, njoftojnë nga Ministria e Kulturës në Maqedoninë e Veriut.

Aplikimi duhet të bëhet përmes e-adresës dialogue@bmeia.gov.at, ndërsa për më shumë në lidhje me konkursin “Intercultural Achievemen Aëard mund të lexohen KËTU.