2 janari ditë jo pune për të gjithë qytetarët

E hëna (2 janari) do të jetë ditë jo pune për të gjithë qytetarët.

“Në pajtim me Ligjin për festat e RMV-së, 1 janari (e diel), respektivisht 2 janari i vitit 2023 (e hënë), Viti i Ri është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, informojnë nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.
Në të njëjtën kohë, MPPS qytetarëve ua uron Vitin e Ri.