Publikohet ilahija e Adem Ramadanit dhe Ramdan Krasniqi- Dani (VIDEO)

Në faqen zyrtare në youtube, interpretuesi i njohur i ilahijeve Adem Ramadani, ka publikuar ilahijën e re, të cilën e ka realizuar në bashkëpunim me këngëtarin e mirënjohur Ramdan Krasniqi- Dani.

Videoja u publikua para pak çastëve ndërsa e njëjta pritet të jetë një freski në prag të muajit të shenjtë të Ramazanit.

Përgaditi: Schoolture.info