SQUID GAME/ Pas suksesit të madh në Netflix, konfirmohet sezoni i dytë

Krijuesi i serialit Netflix “Squid Game” ka konfirmuar se seriali i njohur do të rikthehet për një sezon të dytë.

Regjisori Hwang Dong-hyuk deklaroi se nuk kishte zgjidhje tjetër veçse të krijonte një sezon të dytë pas popullaritetit global të dramës së famshme koreane.

Shfaqja arriti një vlerësim mbarë botëror pasi u publikua në fillim të këtij viti, duke tërhequr 111 milionë shikues sipas shifrave të vetë Netflix.

Foto: Netflix

Pas konkurrentëve të dëshpëruar dhe të ngecur në para në një lojë të sëmurë mes jetës dhe vdekjes për argëtimin e një elite të pasur, “Squid Game” konsiderohet të jetë një analogji e shoqërisë kapitaliste, shkruan Euronews.

“Është në kokën time tani. Unë jam në procesin e planifikimit aktualisht. Por mendoj se është shumë herët për të thënë se kur dhe si do të ndodhë kjo. Unë do t’ju premtoj këtë, Gi-hun do të kthehet dhe ai do të bëjë diçka për botën”, është shprehur së fundi në një intervistë regjisori, Hwang Dong-hyuk.

“Squid Game” mendohet të jetë shfaqja më e madhe televizive e Netflix-it.

Shfaqjet televizive në Kore zakonisht janë të kufizuara në një shfaqje dhe “Squid Game 2” është një reflektim se bota është e uritur për më shumë skenarë nga Dong-hyuk.

Sezoni i parë i “Squid Game” ka gjithsej nëntë episode dhe është i qasshëm në platformën Netflix. /Telegrafi/