Protesta para shkollës në Idrizovë, kërkohet hapja e paraleles shqipe

Ditën e sotme disa prindër bashkë me fëmijët e tyre kanë protestuar në Idrizovë para shkollës fillore “Njegosh”. Prindërit kërkojnë hapjen e paraleles në gjuhën shqipe për klasën e gjashtë.

Kohë më parë Këshilli i Prindërve tha se nuk heq dorë nga zgjidhja e problemit pavarësisht humbjeve që do të pësojnë nxënësit. Prindërit kujtojnë institucionet përkatëse se zgjidhja është e patjetërsueshme sikurse u veprua me rastin në Vizbeg, Veles dhe Bllacë./Alsat.mk