Gruaja e Albin Kurtit boton libër

Gruaja e ish-kryeministrit, Albin Kurti, Rita Augestad Knudsen, ka botuar një libër.

Kështu njoftoi Kurti në rrjetin social “Facebook”.

“Shtëpia Botuese ‘Palgrave Macmillan’ ka botuar librin e Ritës “Beteja mbi Lirinë në Diskursin Ndërkombëtar në Shekujt 20 dhe 21”. Ky libër ndihmon në kuptimin e diskutimeve politike të kohës për lirinë teksa bazohet në hulumtimin dhe studimin e tezës së saj të doktoratës”, thuhet në njoftimin e kreut të LVV-së.

Ai ka publikuar edhe një vegëz ku mund të shkarkohet libri i Rita Augestad Knudsen.

Shtëpia Botuese ‘Palgrave Macmillan’ ka botuar librin e Ritës “Beteja mbi Lirinë në Diskursin Ndërkombëtar në Shekujt 20…

Posted by Albin Kurti on Thursday, June 4, 2020