VETËM 13-VJEÇ/ Njihuni me aktorin i cili paguhet dhjetë mijë dollarë për një episod

Aktori 13-vjeçar, Lain Armitage po përshmruan një rrugë të sigurt për veten e tij falë pjesëmarrjes si ylli fëmijë i “Young Sheldon”.

Ai ka fituar shuma të majme për vetëm një ditë xhirimi.

Sipas kontratave të të miturit Iain, të cilat janë marrë në Gjykatën e Lartë të Los Anxhelos, aktori fitoi pothuajse 100 mijë dollarë për rolin e tij në “PAW Patrol: The Movie”.

Kontrata thotë se Lain paguhej 10 mijë dollarë për çdo seancë regjistrimi që bëri për filmin dhe marrëveshja thotë se mori rreth 100 mijë dollarëve amerikanë për 10 prej tyre.

Dokumentet thonë se Iain do të kishte fituar një bonus prej 175 mijë dollarëve nëse filmi do të arrinte në 150 milion dollarë në arkën e brendshme.

Mediat rozë kanë vënë në fokus djaloshin 13-vjeçar, i cili sipas tabloideve amerikane: “po përshkon një rrugë të sigurt suksesi”.