Sarajevë, “Dance In This Chaos” është fituesi i çmimit “Filmi më i mirë i shkurtër OFF Generation”

Filmi jonë “Dance In This Chaos” është fituesi i çmimit “Filmi më i mirë i shkurtër OFF Generation” në edicionin e 14-të të Sarajevo Youth Film Festival 2022!

Urime ekipit të filmit dhe të gjithëve që atyre që na kanë mbështetur në këtë rrugëtim.

Status në facebook: Murat Zherka.

https://www.facebook.com/100000173001548/posts/pfbid023obfQx2cVZPXgVwYbiuxNVUMvXJCiU8mF4q7uWqj1XeA8BW5u89HoF1xHBvp9iNEl/