Ka ndërruar jetë Erjon Vishi, nxënës i shkollës fillore “Adem Jashari” në Shkup

Shkolla fillore në Shkup “Adem Jashari”, në faqen e tyre në facebook ka shpërndarë një lajm shumë të hidhur. Bëhet fjalë për nxënësin e tyre Erjon Vishi, i cili për fat të keq ka ndërruar jetë.

Nxënësi ynë Erjon Vishi, ka ndërruar jetë. Erjoni ishte nxënës i shkëlqyeshëm, i harreshëm, i lumtur deri në fund. Falenderojmë gjithë ata që kanë kontribuar në shërimin e Erjonit, por kështu paska qenë e shkruar. Në emër të drejtorit znj. Fitore Qirezi dhe gjithë mësimdhënësve shprehim ngushëllime familjes Vishi. Allahu e shprëbleftë me Xhennet!”, qëndron në shkrimin e shkollës “Adem Jashari”. Schoolture.info