Nxënësit e Zef Lush Markut shkojnë në NASA

Nxënësit e ShMQSh “Zef Lush Marku”, Jasir Idrizi, Krenar Ahmeti, Dijar Selami, Endrit Shaqiri dhe Andi Ganiu, me mentor Nderim Nagavcin, janë fituesit e garës kombëtare NASA Space Apps Challenge. Nxënësit të cilët garuan në mesin e shumë ekipeve nga mbarë vendi, jo vetëm që morën vendin e parë, por edhe fituan të drejtën për të vizituar NASA’s Kennedy Space Center në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.I përgëzojm këta nxënës për suksesin e tyre dhe i inkurajoj të rinjtë e tjerë të ecin në këtë rrugë të arritjeve botërore me suksese edhe më të mëdha. #SpaceAppsChallenge#NASASpaceAppsMKDYouth Community Center Cair – YCCCU.S. Embassy North Macedonia