ARSIMIM Dual edhe në shkollën “Arseni Jovkov”, ja drejtimi që po promovohet

Shkolla e Mesme Shtetërore “Arseni Jovkov” ka njoftuar se në shkollën e tyre do të ketë një drejtim në kuadër të Asrimit dual. Bëhet fjalë për drejtimin Teknik Ekonomik. Nxënësit, në bazë të kësaj, mund të marrin 3500 denarë bursa për nëntë muaj, shkruan Schoolture.info

????Deshiron te jesh UNIK????️…ne UNITETIN e ekskluzivitetit tone… athere bashkohu karavanit te perzgjedhesve me te mire prej me te mireve dhe kete ua mundeson vetem ➡️ARSIMIMI DUAL ⬅️ne drejtimin Teknik Ekonomik???? qe eshte mundesi EKSKLUZIVE vetem ne shkollen tone????.
Valle, ende keni dyshime⁉️ ne ju rekomandojme qe mos te hamendeni me, HAJDE dhe mos humb kohe⏰ shfrytezo shansin e jetes…se TI ???? je i duhuri ne mesin e me te mireve per shoqerine tone.????a