Alarme për bomba në 4 shkolla, policia në teren

Në SPB-Shkup, sot rreth orës 14:00 kanë marr njoftim se në adresën elektronike të katër shkollave (deri në këtë moment) është dërguar kërcënim me bombë.

“Menjëherë pas marrjes së thirrjes, zyrtarët policorë kanë ndërmarr të gjitha masat për evakuimin e nxënësve dhe stafit të shkollës. Në rrjedh janë kontrollet antiterroriste dhe po ndërmerren të gjitha masat për zbardhjen e rastit”, thuhet në njoftimin e MPB-së.