Njihuni me katër aktorët e rinj të Teatrit Shqiptar

Teatri Shqiptar në Shkup ka njoftuar se ka nënshkruar marrëveshje për bashkëpunim ma katër aktorë të rinj shqiptar.

Aktoret dhe aktorët e sapopunësuar:

Sabina Memishi

Sara Bajrami

Mentor Kurti

Beni SH Rasimi