Arsim

Shih të gjitha

“Racio” përfundon me sukses projektin “Ndërtojmë besim”

Qendra për Zhvillim Edukativ dhe Kulturor “Racio” ka përfunduar me sukses projektin “Ndërtojmë besim”. Fenomeni i gjuhës së urrejtjes dhe mungesës së besimit tek komunitetet është ende prezent në shoqërinë …

Kulturë

Vazhdo

Trajnim për dixhitalizim të filmave me certifikim europian

Kinoteka e Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Republikën e Bullgarisë (SCAS dhe Biblioteka Kombëtare “P.R. Slavejkov”), Gjermania (Zeutschel) dhe Holanda (ERfgoedcentrum De Domijnen) si pjesë e projektit “Mobireel” dixhitalizimi …

Kuriozitete

Vazhdo

Njihuni me avionin më të madh në botë që shkurton distancat me shpejtësi hipersonike

Avioni më i madh në botë hipersonik dhe me hapje krahësh më të gjërë se një fushë futbolli sapo është prezantuar për publikun. Aeroplani më i madh në botë ka …