Sa fiton YouTuber-i më i njohur në botë?

Jimmy Donaldson, i njohur ndryshe si MrBeast, është bërë zyrtarisht influencuesi më i ndjekur në YouTube me 111 milionë abonentë e në rritje.

Dexerto postoi një klip në Twitter që tregon momentin kur ndodhi, me MrBeast duke fituar dhjetëra mijëra ndjekës në një ditë të vetme. Pasi arriti objektivin e tij prej 100 milionë abonentësh në korrik, MrBeast ka vazhduar të rrisë bazën e tij të fansave.

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FDexerto%2Fstatus%2F1592267912857161728&widget=Tweet

Ai fiton 5 milionë dollarë në muaj

Sipas Forbes, 24-vjeçari fitoi 54 milionë dollarë në vitin 2021 dhe pasuria e tij neto aktualisht është 25 milionë dollarë.

Thuhet se YouTuber fiton rreth 5 milionë dollarë në muaj, duke e bërë atë krijuesin më të paguar të përmbajtjes në YouTube. MrBeast ka kanalin e tij për 10 vjet, dhe platforma e tij filloi të zgjerohej në 2017 për shkak të aventurave mbresëlënëse dhe çmimeve në para.

Në një video të vitit 2018 të titulluar “Si dhashë 1,000,000 dollarë?”, MrBeast u shpjegoi fansave se si grumbulloi një pasuri të tillë përmes platformës, duke shtuar se me ndihmën e kompanive, ai ishte në gjendje të dhuronte paratë.Marrëveshje me markat

Ndërsa abonentët e tij në YouTube filluan të rriteshin, ai u shpërblye me kontrata me marka të ndryshme. Kontrata e tij e parë ishte me vlerë 5000 dollarë, por në vend që t’i shpenzonte paratë për veten e tij, ai doli me një mënyrë për të tërhequr vëmendjen.

Paratë ia ka dhënë një të panjohuri dhe i ka regjistruar. Sigurisht që videot e këtij lloji tërheqin gjithmonë vëmendjen, ndaj pikërisht këto ide u bënë çelësi i suksesit të tij.