KRAHASIMI/ iPhone 13 kundër iPhone 11

iPhone i ri 13 është një përmirësim gradual gjatë vitit të kaluar iPhone 12, por në krahasim me iPhone 11 kjo është një ndryshim i madh.

Jo vetëm që ju merrni modelin më të ri që është më kompakt dhe miqësor me një dorë, por ju merrni një nxitje të madhe në jetën e baterisë, procesor më të shpejtë, kamera të azhurnuara dhe mjaft karakteristika të reja gjithashtu.

iPhone 13 vs iPhone 11 me pak fjalë:

iPhone 13 ka dizajn të ri të sheshtë me kufij më të vegjël dhe nivel më të vogël
E njëjta madhësi e ekranit 6.1 “, por iPhone 13 ka ekran OLED vs LCD në iPhone 11
Çipi më i shpejtë Apple A15 Bionic vs Apple A13 në iPhone 11
Sistemi i azhurnuar i kamerës së dyfishtë në iPhone 13
Jetëgjatësi më e gjatë e baterisë. /Telegrafi/