Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

Ja sa megapixel do të jetë kamera e iPhone 12 Pro

Telefoni i ardhshëm i Apple, iPhone 12 do të ketë një sensor kamerash shumë më të lartë.

Në iPhone 12 Pro dhe Pro Max sipas të dhënave të fundit, kamera do të jetë me sensor 64 megapixe

Ndërsa, Samsung Galaxy S20 Ultra ka sensor shumë më të madh, 108 megapixel.

Sensori i ri do të nënkuptonte performancë edhe më të mirë të modalitetit të portretit.