Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

A e keni bimën Aloe Vera në shtëpi? Ja për çfarë mund t’a përdorni

 

Xheli i Aloe Verës është shumë efikas kundër djegieve të lëkurës.

Ai ka aftësi freskuese dhe qetësuese por edhe nxit formimin e shtresave të reja të lëkurës.

Ky xhel është veçanërisht efikas në djegien e shkallës së parë, pra djegiet e lehta, që dëmtojnë shtresën e jashtme të lëkurës.

Xheli i aloe verës është alkalin, i pasur me vitamina, minerale dhe antioksidantë.