“SUPERMAN”/ Shitet për vlerën marramendëse libri i 80 vite më parë

Një kopje e veçantë e librit “Superman” është shitur për 2.6 milionë dollarë në ankand. Libri është i vitit 1939, ndërsa shitësi, Mark Michaelson, e kishte blerë librin në vitin 1979 nga pronari i parë.

Ai e ka mbajtur të fshehur në një kasafortë me temperaturë të rregulluar.

Aktualisht, Michaelson, është një pensionist që jeton në Houston të SHBA-së derisa gjatë gjithë jetës ai kishte shitur gazeta dhe libra.