Me 1 gusht do të hapet Panairi veror i librit Tetova 2022

Vera bëhet më e freskët në praninë e librit. Nën organizimin e shtëpive botuese “Syth” dhe “Nobel” nga Tetova, si dhe me praninë e shumë botuesve të njohur nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut, prej datës 01-07 gusht 2022 në qendrën të qytetit ( Para Pallatit të kulturës) do të hapet Panairi veror i librit Tetova 2022