Londër, këto janë kafe-libraritë më të mira

Letërsia dhe kafja kanë një marrëdhënie shekullore.

Kafenetë historike të Londrës datojnë që nga Epoka e Iluminizmit në fillim të viteve 1700, transmeton Klan Kosova.

Megjithëse kafenetë në kuptimin tradicional janë në zhdukje, tani shumë nga ato janë kthyer në vende ku dhe mund të blini libra – kështu vizitorët mund ta shijojnë një kafe, të relaksohen dhe të shfletojnë.

Më poshtë janë kafe-libraritë më të mira të kryeqendrës britanike.

Phlox Books

Shijoni një roman dhe një birrë në Phlox Books

Caravanserail

Shfletoni literaturë franceze në Caravanserail

Image result for halcyon books

Blini libra të rrallë në Halcyon Books

The London Review Cake Shop

Teksa shfletoni pini verë të shijshme në The London Review Cake Shop

Foyles

Shikoni ekspozitat kulturore në The Cafe at Foyles

Cookery books

Blini libra për ushqim në Books for Cooks

klankosova.tv