Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

Libri më i vogël i shkruar ndonjëherë shitet për 70,000 euro

Charlote Bronte shkroi një libër mjaftë të vogël mirëpo muzeu Bronte Parsonage e bleu atë për një shumë mjaftë të madhe

Ky libër i ka 4,000 fjalë të shkruara me dorë dhe kishte dalë në ankand për herën e parë para tetë vitesh.

Ky libër është i përbërë nga histori me personazhe nga ‘Town Glass Town’ që ishte një botë imagjinare e shpikur nga Bronte dhe motrat e saj./Indeksonline/.