Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

Botohen librat e para të autores më të re në Kumanovë, studentes Liber Emini

Liber Emini student në Master në Universitetin e Tetovës (në perfundim të sipërm) sot realizoi botimin e dy librave të saj. Në këto libra do të ndesheni me rrëfime autentike të ndodhura për gjatë viteve të fundit, e pak të zhytur në filozofi e psikologji. Librat e Liber Emini-t të asocojnë shumë në një pjekuri të jetës së njeriut, dhe në një realitet të padëgjuar më parë. Për më tepër ndiqni librat: 1). ” Nëse NE jo, KUSH dhe nëse SOT jo, KUR” , dhe 2). “Gjithëçka që di një burrë për një grua