NËN DRITËN E HANËS

Shkruan: Neal Sejfulla

Dy duar dhe një zemër që nuk ngopet asnjëherë!
Jetojm duke u perpjekur që të kalojm përtej vetes dhe realitetit tonë,jetojm duke ecur rrugve qe na dërgojn në destinacione të gabuara.
Jeta luksoze dhe kopertinat e bukura bëjnë që sytë tanë të verbohen edhe përtej faktit që mbrenda vdesin për s’gjalli.

Gjithçka e pa mjaftueshme për një njeri ,po shkoj në qiellin do të dojë të kthehet në tokë,po ja dhe diellin në dorë do e dojë edhe hënën.
Mendja qëndron diku tjetër ,ndërsa zemra banon diku tjetër.