Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

TripAdvisor: ky është plazhi më unik në planet (video)

“Është mahnitëse! Shkëmbinjtë të mbrojtur,rërë e artë dhe ujë kristal. Ideal për not dhe relaksim”, shkruhet në TripAdvisor, ku ky destinacion është vlerësuar si ndër më të mirët në planet.

Ai ndodhet në Archipelago Fernon Noron, 350 kilometra nga bregdeti brazilian. Arkipelagu ka një status të veçantë brenda shtetit brazilian të Pernambuco-s dhe është i mbrojtur nga UNESCO.

Plazhi është shumë i fshehtë – gjë që bën të mundur që të mbetet e pabanuar dhe pacenuar nga fluksi masiv i vizitorëve.

Edhe gjatë verës, për shkak të pamundësisë për të shkuar aty përveçse me rrugë dtare, plazhi është pothuajse bosh. /tesheshi.com/