Ditë e keqe në punë – shikoni disa prej rasteve

Gjërat më brutale që mund të imagjinoni u ndodhën këtyre njerëzve.

Këta njerëz padyshim po kalojnë ditën më të keqe të jetës së tyre.

Ne nuk jemi të sigurt se kë do të zgjedhim si fitues të ngjarjeve katastrofike.

Por personazhi me ngjyrën e verdhë në kamion dhe fatkeqi që u ul në shkop janë në një garë të ngushtë. 

https://fb.watch/72vE_UUGWe