40 vjet pa larë dhe prerë flokët

Shtetasi nga India, Sakal Dev Tuddi,63 vjeç nuk ka prerë e as pastruar flokët e tij për 40 vite rresht. Gjyshi nga shteti Bihar i Indisë tregon se ai kishte parë një ëndërr në të cilën sipas tij Zoti i kishte thënë atij që mos ti pres kurrë më, shkruan Daily Mail.

Fqinjët e Dev Tuddi e respektojnë shumë madje e trajtojnë sikurse të ishte njeri i shenjtë. Njerëz të ndryshëm kanë vizituar dhe fotografuar Tuddin i cili i pret me humor të gjithë ata që shkojnë ta vizitojnë.