Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

Vdiq aktorja e madhe, Leze Qena

Shuhet ikona e aktrimit kosovare Leze Qena. Në mëngjesin e ditës së sotme  ka ndërruar jetë në moshën 85-vjeçare aktorja e njohur për publikun shqiptar Leze Qena.

Ajo ishte pjesë marrëse në shumë filma, seriale vendore dhe përtej saj.

Së fundi ishte pjes ë e serialit ”Cka ka shpija”. ajo ndërroi jetë vetëm pak minuta më parë në Mjekimin intenziv – QKUK. 

Shuhet ikona e aktrimit kosovare Leze Qena. Në mëngjesin e ditës së sotme  ka ndërruar jetë në moshën 85-vjeçare aktorja e njohur për publikun shqiptar Leze Qena.

Ajo ishte pjesë marrëse në shumë filma, seriale vendore dhe përtej saj.

Së fundi ishte pjes ë e serialit ”Cka ka shpija”. ajo ndërroi jetë vetëm pak minuta më parë në Mjekimin intenziv – QKUK.