Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

TË GATSHËM PËR ÇMIMIN OSKAR

Ekipi i filmit “Toka e Mjaltë” të gatshëm për Çmimin Oskar.

Filmi dokumentar “Honeyland” është i nominuar me dy çmime: Dokumentari më i mire dhe Filmi më i mirë i huaj.

Fillimi i mbrëmjes së Oskarit është rreth orës dy pas mesnate.