SHKUP: U hap ekspozita “4 performansa një ide” e Miftar Memetit (FOTO)

“Në Galerinë Nacionale sonte në 109 vjetorit të lindjes së nobelistes sonë Gonxhe Bojaxhiu, u hap ekspozita historiko-kombëtare “4 performansa një ide” e profesorit të nderuar Miftar Memeti kushtuar figurave tona madhështore kombëtare.

Të pranishëm në këtë aktivitet artistik e kulturor pos miqëve e dashamirëve të artit nga mbarë trojët shqiptare ishin personalitete të jetës diplomatike, politike, akademike, artistike dhe shoqërore të cilët vertetë e madheshtuan edhe më tepër këtë eveniment të bukur.

Ekspozita përfundoi me një performancë për pjesmarrësit të këtij evenimenti.
Ju falënderojmë për prezencën.” – thotë Dita Starova Qerimi

Për më shumë ndiq linkun: https://www.facebook.com/starova/posts/10156541254010658