Shkup, ekspozita e fotografive „Kina në sytë e mi“ (FOTO)

Me rastin e 70-vjetorit të krijimit të Republikës Popullore të Kinës, dje në BUK “Shën Klimenti i Ohrit” – Shkup u realizua hapja e ekspozitës së fotografive „Kina në sytë e mi“.

Ekspozita e fotografive „Kina në sytë e mi“ që është në organizimin e Ambasadës së RP të Kinës në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Qytetit të Shkupit do të jetë e hapur deri më 7 korrik.

Foto marrë nga muri i Bekri Ajdini në Facebook