Nesër promovohet libri “Shqiptarët e Maqedonisë dhe ardhmëria e shtetit”

Gjatë ditës së nesërme do të bëhet promovimi i librit “Shqiptarët e Maqedonisë dhe ardhmëria e shtetit”.

Autori i librit është Mahi Nesimi.

Promovimi do të mbahet në hapësirat e Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë. /Schollture.info/