Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

MINISTRI U KULTURËS,HYSNI ISMAILI MORI PJESË NË KONCERTIN FESTIV ORGANIZUAR NGA SHKA “JAHI HASANI” ÇEGRAN

Ministri i Kultures,Hysni Ismaili mbrëmë në Qendrën për Kulturë në Gostivar prezantoi në koncert festiv i cili i’u kushtua ardhjes së mërgimtarëve në vend dhe gjithashtu lënjes pas të një viti të suksesshëm artistik.
Qytetarë të Gostivarit shijuan koncertin të cilin e pasuruan me performancën e tyre kengetarë nga estrada shqiptare, Orkestra e qytetit te Gostivarit dhe Ansambli i këngeve dhe valleve “Prishtina” nga R. e Kosoves!
Koncerti u organizua nga SHKA “Jahi Hasani” Çegran.