Kush dhe pse po gropon në Çarshinë e Vjetër të Shkupit?!

foto print screen Mkd.mk

Çarshia e Shkupit është njëra nga pjesët historike dhe kulturore më të çmueshme të qytetit tonë. Çarshia edhe me Ligj është shpallur për pasuri kulturore e rëndësisë së veçantë nën përkujdesin e përhershëm të shtetit.

Në pyetjen e Mkd.mk se çfarë po bëhet këtyre ditëve në Çarshi, nuk ka arritur ende përgjigjet për punimet që po zhvillohen.

Mkd.mk shtron  pyetjen nëse do të hiqen kalldërmat dhe do të zëvendësohen me pllaka?

Galerinë me foto mund ta ndiqni në këtë link.

Përshtati: Schoolture.info