Do të promovohen shtigjet e shënuara për biçikleta në Kodrën e Diellit

Shoqata “Klubi Malor- Shara Ski Tetovë”, nesër do ta mbajë konferencën zyrtare ku do të promovojë shtigjet të shënuara për “kros- kaltri” dhe për çiklizëm në Kodrën e Diellit.

Promovimi do të mbahet nesër, pra ditën e shtunë në kompleksin “Konaku”- Kodra e Diellit, me fillim prej orës 11.00.