TRANSPARENCA/ “Dora e Artë” raporton për mjetet e grumbulluara brenda javës dhe shpenzimet e bëra

Kanë kaluar një javë nga fillimi i aksionit “Dora e Artë” në Çair. Në faqen e tyre zyrtare, janë bërë të ditur edhe shifrat e mjeteve të grumbulluara, si dhe mënyra se si ato mjete janë shpenzuar. Deri tani përafërsisht janë grumbulluar 2650 euro, prej të cilave janë përgatitur dhe shpërndarë 85 pako ushqimore.

Schoolture ju sjellë raportin e plotë:

Raport i kontributit të donatorëve në adresë të “Dorës së Artë. Gjithçka TRANSPARENTE, ja sa mjete kanë hyrë dhe si janë duke u shpenzuar me KUJDES të veçantë.

Mjete financiare:

Anonim 1000 euro
Anonim 270euro
Anonim 200 euro
Anonim 100 euro
Anonim 50 euro
Anonim 200 dollarë
Anonim 30 mijë denarë
Anonim 1000 denarë
Anonim 1500 denarë
Anonim 16.000 denarë
Anonim 3100 denarë

Total: Afërsisht 2650 euro prej të cilave janë përgatitur dhe shpërndarë 85 paketa ushqimore me vlerë nga 25 euro që i bie të jenë shpenzuara 2125 euro, por duke qenë se pakot ushqimore kanë qenë të dedikuara për aksion humanitar, tregtarët kanë zbutur zemrën në këtë muaj të mëshirës dhe falë tyre kemi kursyer 500 euro. Nga e gjithë kjo përllogaritje për momentin kemi në dispozicion rreth 1000 eurove që planifikojmë ti shpenzojmë me transparencën e njëjtë në shërbim të nevojtarëve.

Lista e produkteve në një pako:

2 litër vaj
1 litër uthull
1 kryp
1 kryp të kuqe(piper)
1 margarin
2kg sheqer
1 kg oriz
2 makarona
1 fide
1 kg e gjys batak
1 xhiger pulës
1 grashak
1 borani
1 gjyveq
1 kg fasule
1 aerocrem
1 margarin
1 pire
400 gram çaj
1kafe
1 tabëll vezë
1 shampon
1 sjaj
(Në mesin e 85 pakove, disa kanë qenë të përgatitura nga vet donatorët dhe ka mundësi që të dallojnë, por në esencë të gjitha janë të njejta).

Produkte tjera:

Anonim 75 kg fasule
Anonim 100 litër vaj
Anonim një sasi të orizit
Anonim 72 batanije të reja

Gjithsesi që ky është vetëm fillimi i aksionit, na pret edhe shumë punë dhe bereqet. Prandaj mos hezitoni por për çfarëdolloj kontributi paraqituni në numrin e telefonit : 072 779 454

Hape zemrën, shtrije dorën!

“Dora e Artë”- Çair