Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

Prej nesër mund të përdoren kartelat studentore për transport publik falas

Prej nesër do të vazhdojnë të vlejnë kartelat vjetore të studentëve për transport publik falas, njoftojnë nga NQP-Shkup. Nga NQP-Shkup theksojnë  se ndalesa për shfrytëzimin e kartelave për transport publik falas për nxënësit e shkollave të mesme dhe për të moshuarit është ende në fuqi.