Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

Në Çair nesër do të hapet Qendra e Komunitetit për Rini

Komuna e Çairit në bashkëpunim me Ambasadën e SHBA-vë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, nesër në Çair, në ora 13:00 do ta hapin Qendrën e Komunitetit për Rini – Çair.

“Qendra do të ketë stafin e saj prej katër anëtarësh dhe do të tentojë të jetë një pikë e rëndësishme për aktivitete dhe edukim për të rinjtë në Çair dhe më gjerë. Në hapjen solemne do të ketë një ceremoni rasti ku do të jenë prezent aktivistë, zyrtarë si dhe përfaqësues të ambasadës së SHBA-ve”, thonë nga Komuna e Çairit.