Fillon paraqitja për “Skopje Run 10K”

Nga sot fillon paraqitja për garën “Skopje Run 10K” e cila do të mbahet më 6 tetor. Ata që do të paraqiten gjatë ditës së sotme dhe nesër do të mund të zgjedhin numrin e tyre shartues.

Njejtë si më parë në agjendën janë dy gara, edhe atë gara në 10 kilometra dhe stafeta dy herë nga 5 kilometra.

Për më tepër informacione “Skopje Run 10”, vizitoni kanalet zyrtare për komunikim: http://www.skopje.Run и https://www.facebook.com/SkopjeRun.

Paraqitja online do të aktivizohet edhe tek partneri për denoncim www.smartrace.club.

/Schoolture.info/