VALLËZIM BASHKËKOHOR/ Andi Ismaili nga Gostivari shpallet kampion bote

Andi Ismaili nga Gostivari për herë të dytë është shpallur kampion bote në vallëzim bashkëkohor, përcjell TV21. Ngjatja është mbajtur në Varshavë të Polonisë, ndërkaq Andi për të dytën herë është shpallur kampion bote pas vlerësimeve profesioniste të jurisë. Ai në Varshavë është i shoqëruar nga trajnerët Sarite Selmani dhe Vuçko Naziri nga “I Dance Studio” nga Gostivari.