Schoolture TV

Dritare kulturore për të rinjtë

Nesër në QIK koncertin e tij solistik do ta realizojë, Artan Mustafa

Gjatë ditës së nesërme, me fillim në orën 19.00 në Qendrën Informative Kulturore të Shkupit (QIK), koncertin e tij solistik do ta mbajë, Artan Mustafa.

“Të dashur familjar dhe miq, nesër 26.11.2019 me fillim prej orës 20:00 ne sallen 19 19 pranë qendrës informative kulturore Shkup do të realizoj koncert solistik (Saksofon) dhe piano përcjellje Biljana Peteovska. Ju mirëpresim”, ka njoftuar Mustafa në rrjetin social facebook. /Schoolture.info/